tirsdag 15. april 2014

Martin Creed "The Singing Elevator"

Etter å ha vært på Martin Creed's utstilling "What's the point of it?" på Southbank Centre tok vi turen over i Royal Festival Hall. Vi kom inn i første etasjen og skulle bare opp i andre, men vår foreleser Svein ville at vi skulle ta heisen fordi Martin Creed hadde foretatt seg et eller annet inne i den også. 



Det var en veldig overraskende opplevelse, kjempe morsomt at heisen synger å blir lysere og lysere ettersom man kommer opp i etasjene og mørkere på vei ned. Det blir til at man står og lytter å lurer på om den kan gå noe mørkere ettersom man kommer ned. Når man stopper i en etasje synger heisen hvilken etasje man er stoppet i.

Jeg og Amanda måtte da etter første opplevelsen av heisen ta oss en tur til for å få kjent på dette igjen(Se film). I en heis har man en tendens til å få sug i magen i det man går opp eller ned. Denne følelsen ble bare forsterket mange ganger ved å høre syngingen. Jeg personlig kunne ikke slutte å smile fordi det er noe barnslig og morro ved det. Slik man opplever når en er barn og man kan ta en heis opp og ned i evigheter.

Dette var en kjempe morsom opplevelse som man burde ta seg noen sekunder til hvis man er i nærheten. 

Sandra Elisabeth Mathiassen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar